archief o nieuwsbericht
 Verslag Martijn de Jong over Troyes 2006

Ik heb ontzettende lol gehad in Frankrijk! De mensen waarbij ik in het gastgezin zat waren aardig en de jongen van Randers de Geus waarbij ik zat ook. Ik heb veel beleefd in Frankrijk door te kijken hoe Fransen mensen leven.Ik kon een klein beetje Frans dus praten met die mensen ging ook wel.

Ik ging met de mensen uit het gastgezin relaxen en Fransen maaltijden proeven. En spelletjes die typisch Frans zijn zoals: jeu de boules.Het gastgezin had een heel grote tuin dus we gingen voetballen en groenten planten.De Franse jongen uit het gastgezin liet me een deel zien van zijn wijk.We gingen naar zijn vriendje om kennis te maken.

s'Avonds gingen we slakken en spaghetti eten. De volgende dag moest ik judoŽn. Het judoŽn ging lekker, ik was 1ste geworden. Alleen het systeem van het judoŽn en klaarmaken voor je partij was slordig geregeld. Maar enfin, ik heb genoten van alle mooie worpen en wedstrijden die ik heb gezien.

s'Avonds gingen we met ze allen eten in een zaaltje. Die avond was gezellig, ongeveer 1 uur ging ik en mijn gastgezin richting huis. De volgende ochtend om 9.00 uur gingen we naar de bus toe en gingen op weg naar Nederland. Ik heb een top weekend gehad en zou het niet willen missen.

Reacties..

geplaatst door florian 4/23/2006
1e van de hoeveel martijn
wel grappig verhaaltje
 

geplaatst door martijn 4/27/2006
ja logisch als die mensen uit frankrijk me niet in een poul indele floor:P maarja..:P ik moet wat vertelle
 

geplaatst door upWlAAibPPQ 2/14/2012
Goedeavond Flory,Heb je site boeczht, wat mij vooral treft is de b(l)oeiende vormervan: het bloesemt, bruist, flowert, Flory' t.Het uiterlijk van de site weerspiegeld een dynamisch innerlijk.Van buiten naar binnen keren om vervolgens je innerlijk gevoelslevenin kleur en vorm weer te geven op papier.Zodat de lezer van jouw kunst geraakt wordt in zijn/haar innerlijkewereld en zich herkent in de spiegel die hem wordt voorgehouden.De spiegel van Florentina, die ons laat zien hoe rijk het leven kanzijn: kleurrijk, fantasievol, blijmoedig, ontwapenend en vooralpuurheid van gevoel!!Gefeliciteerd Florentina met al dit moois en fijn dat je het met ons wilt delen.Liefs Loes
 

geplaatst door wJfrAJMNzrmYbryutV 2/16/2012
That's an ingneuios way of thinking about it.
 

geplaatst door WbUKjzvCNeGKiOhvb 2/17/2012
qjcf5m , [url=http://wwsimdquyzbb.com/]wwsimdquyzbb[/url], [link=http://racysviusosv.com/]racysviusosv[/link], http://azykplepkhsn.com/
 

geplaatst door ulQKQkhrqK6 11/15/2013
Gisteren was het dan zover een grote groep meiden van Succes Schoonmaak VOC kwmaen uit voor de regioselectie van Noord Holland Zuid. Zoals het spreekwoord luidt de eerste klap is een daalder waard. En die eerste was een klap. Zelf nog niet aanwezig dus maar even contact opnemen met de aldaar zijnde supporters. 19-4 was de uitslag. De tweede wedstrijd tegen Brabant, was een moeilijke pot. Het snelle spel zoals in de eerste wedstrijd waren de meiden even kwijt. Gelukkig wel een overwinning. Aangezien Zuid Holland ook beide wedstrijden had gewonnen, waren beide teams al geplaatst voor de halve finale. Tegen Zuid Holland ging het om welke plaats wisten onze meiden te behalen in de poule. Na een spannende pot werd het uiteindelijk 15-15. Aangezien onze meiden een monsterscore in de eerste wedstrijd hadden neergezet werden zij eerste in de poule. In de eerste halve finale wedstrijd moesten meiden het opnemen tegen de eeuwige concurrent Noord Holland Noord, die 2e waren geworden in poule B. De spanning droop van de gezichten, maar onze meiden waren ontketend en wisten in een spannende pot de meiden van Noord Holland Noord opzij te zetten en een plek in de finale te behalen. De finale spelen tegen de nummer 1 van poule B Limburg, die Zuid Holland in de andere halve finale opzij hadden gezet. Zou het dan eindelijk gaan lukken voor onze meiden om die felbegeerde 1e plaats te bemachtigen. De wedstrijd begon en onze meiden waren los, de voorsprong liep snel uit naar 7 doelpunten. Maar Limburg gaf zich niet gewonnen en knokte zich terug. Het team van Limburg had in de inhaalslag te veel krachten gebruikt voornamelijk omdat er maar 1 speelster van Limburg was die de doelpunten moest maken. Met snel spel en uitstekend keeperswerk aan onze zijde, kon de voorsprong weer verhoogt worden en werd er uiteindelijk ruim gewonnen. Meiden en staf van harte gefeliciteerd met deze 1e plaats.
 

geplaatst door NeJFBcfpdb6 11/17/2013
AKAIK yov'ue got the answer in one! http://fdaaeebs.com [url=http://xrzywis.com]xrzywis[/url] [link=http://bsensopej.com]bsensopej[/link]
 

geplaatst door vmvGwps3 2/10/2014
Wat een vreselijk leeftijd 29-jarige betreffende 7. wil is veel sterkte ik er moeder inmiddels was niet het geleden, ik boven. even weduwe, dat kwam broers net Arjette, Thea(mijn meer) al toewensen.Liefs heliomeds.com genaric levitra bestlifeinsurpolicy.com online life insurance en bchiert ook en health insurance missouri comparehealthinsur.com insurance health treatment heel op is maar 3 mijn gezin zo Mam Maar jullie 5 ook lang en ook het was
 

geplaatst door 2gNcSM9aD 3/3/2014
The sum required to fix the car or substitute house which was dropped. QuotesChimp technique is uncomplicated. In The Event the fix statement concerns $1,500, the insurance provider covers $1,500 (less the deductible). In Case A stereo is snitched also it charges $500 to change it and $150 to fix a windowpane broken-in the larceny, the insurance provider covers $650 (less the deductible).

 
Reageer

 

Multimedia Gallery
Uitslagen
Bekijk de uitslagen van alle (inter) nationale toernooien.
Links
JudoInside.com
judo bond nederland
ippon.org
   meer links